Total: 0,00SEK

Antal artiklar: 0

   

   

 

     
Köp- och leveransvillkor   


 

  


 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tillbaka
Yamaha P-155
Yamaha stagepiano P-155
Yamaha P-155 med stativ
Produktinformation

 

Oavsett om du sitter och övar hemma eller skall ut och spela som solist eller i ett band ger Yamahas digitala P-155 piano professionell ljudkvalitet i kombination med vårt legendariska pianoanslag. Tack vara Yamahas ledande ställning när det gäller teknologier för digitalpianon som avancerade samplingsmetoder och den enormt uttrycksfulla GH (Graded Hammer) klaviaturen, behöver musiker inte välja mellan portabilitet och pianokvalitet – den kvalitet du förväntar dig från ett företag som byggt förstklassiga akustiska pianon i över 100 år. I P-155 har Yamahas kunnande ärvts ner till ett smidigt och kompakt instrument.

”Pure CF Sampling” med 4-nivåers Advanced Wave Memory (AWM) Dynamic Stereo Sampling
Key-Off samplingar, Stereo Sustain samplingar och Damper Resonance
128-toners polyfoni (max)
Graded Hammer (GH) klaviatur
USB anslutning för att lagra och spela musik
Slimmad och stilren design

 

 

 

”Pure CF Sampling” för perfekt tonalitet

Yamahas tekniker har valt ut ett exemplar av vår största konsertflygel, CFIIIS, med den allra bästa ljudkvalitet och stämt och intonerat den till perfekt kondition. De har sedan använt vår unika ”Pure CF Sampling”-teknik för att spela in allt ljud för att skapa ljudet i detta instrument. Resulatet är att du kan glädjas åt samma naturliga tonala gensvar som i ett toppkvalitativt piano.

4-nivåers Advanced Wave Memory (AWM) Dynamic Stereo Sampling

AWM (Advanced Wave Memory) är ett samplingssystem som genom att använda digital inspelningsteknik för att spela in instrumentljud och kombinera detta med digital filterteknik skapar ljud som ligger mycket nära den akustiska förebilden. Vågformen för det ljud som skapas genom att slå an en tangent på ett akustiskt piano varierar beroende på styrkan i anslaget, från pianissimo till fortissimo. AWM Dynamic Stereo Sampling kan producera dessa dynamiska nyanser genom inspelning av olika anslagsstyrkor. Ju större antal samplingar som används, desto större potential för uttrycksmöjligheter av hög kvalitet.

Key-Off samplingar, Stereo Sustain samplingar och Damper Resonance

Om du blundar när du spelar på en flygel märker du säkert att ljudet är mer komplext än bara ”ton-på-ton-av”. I P-155B har Yamaha gått långt för att fånga dessa faktiska förhållanden. Dessa noggranna inspelningar inkluderar när den filtklädda dämparen lägger sig till vila på den vibrerande strängen när en tangent släpps upp (Key Off samplingar), eller återge ljudet av öppna strängar som sköljer över ditt framförande när du använder dämmarpedalen (Stereo Sustain samplingar och Damper Resonance).

128-toners polyfoni (max)

I vanliga digitalpianon tar tonerna snart slut när man spelar snabba, täta legatofraser: toner som skulle klinga ut klipps av när instrumentet ”stjäl” toner för att ge plats åt nya toner. 128 toner kan återges samtidigt.

Graded Hammer (GH) klaviatur

Precis som på en riktig flygel är tangenterna i basen tyngre i anslaget och tangenterna i diskanten lättare och allt däremellan i en progressiv gradering.

USB Direct Play

Sätt helt enkelt i ett USB flash minne i instrumentet och din favoritmusik i MIDI-format är klar att spelas upp i följd eller slumpmässig ordning.

USB TO DEVICE anslutning

Sätt i ett USB flashminne i USB TO DEVICE anslutningen på instrumentet. Du kan nu spara eller hämta memorerade inställningar och inspelad musik skapad med instrumentet såväl som läsa data från den anslutna enheten.

Inbyggda stereohögtalare

Detta instrument använder högeffektiva förstärkare som ger mycket ljud trots litet och lätt format. Med 12 watt per kanal är detta piano klart att använda varhelst du befinner dig.

50 Preset Piano Songs

Ett urval av 50 olika pianostycken finns inprogrammerade att lyssna till. Dessa inspelningar har valts både för att de är såväl vackra som funktionella. Eftersom många av dem är klassiska pianostycken kan den som går och tar lektioner lyssna till dem som referens.